STARBALM

Health

STARBALM ®

Sport als inspiratiebron

STARBALM is geïnspireerd op sporters. Zij willen winnen en proberen altijd het maximale uit hun mogelijkheden te halen. Of het nu prestatief of recreatief is, voor sport heb je discipline en doorzettingsvermogen nodig, en nu dus ook STARBALM. Deze mentaliteit is ook bepalend voor het succes van het merk STARBALM. Je zou kunnen zeggen: Sport is STARBALM, en STARBALM is sport!”

Het voorkomen dat sporters gehinderd worden in hun meest gezonde bezigheid, is de belangrijkste reden om STAR BALM te ontwikkelen. Met het sporten krijg je nu eenmaal te maken met sportblessures. In de meeste gevallen betreft het verstuikingen, verzwikkingen of overbelasting van gewrichten, zoals van schouder, enkel of knie. Je kunt hinder ondervinden door een val, schop of afkoeling van spieren. Gevolg: pijnlijke spieren en/of gewrichten, en mogelijk een tijdje uit de roulatie en herstel dat eigenlijk nooit snel genoeg gaat.

Preventief kunnen sporters blessures voorkomen met een juiste sport specifieke warming-up en het gebruik van goede sportmaterialen, waaronder STARBALM. De STARBALM producten worden dan ook gebruikt door professionals in de topsport.

De producten

De 100% plantaardige bestanddelen van het van oorsprong Aziatische STARBALM® worden al eeuwen door mensen over de hele wereld gebruikt. Het samenvoegen van deze plantaardige bestanddelen in combinatie met de, met uiterste zorg gekozen, natuurlijke oliën maken van STARBALM® een kwalitatief hoogwaardig en krachtig product.

Het uitgebreide assortiment is gericht op een volledige behandeling bestaande uit “voor-tijdens-na”-producten. Allemaal ontwikkeld i.s.m. professionele sporters.

Onderscheidend in kwaliteit en assortiment!

extra info: STARBALM | facebook/Starbalm

ONZE PRODUCTEN

STARBALM
Spierbalsem Extra Sterk 10gr

STARBALM
Spierbalsem Sterk 10gr

STARBALM
Spierbalsem Extra Sterk 25gr

STARBALM
Spierbalsem Sterk 25gr

STARBALM
Warmte Pleisters

STARBALM
Fast Cold Pack

STARBALM
Warm Gel

STARBALM
Cold Gel

STARBALM
Muscle Spray

STARBALM
Cold Spray

STARBALM
Massage Lotion

STARBALM
Massage Olie

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!