Palmer’s MAMA

Beauty

Palmer’s MAMA

Huidverzorging voor MAMA
Palmer’s verzorgende Cocoa Butter producten dragen zorg voor je veranderende lichaam tijdens de zwangerschap en helpen bij een snel herstel na de geboorte. Je hebt maar één huid. Palmer’s zorgt er voor, elke dag!

Striae? Beter voorkomen dan genezen!
Zwangere vrouwen gebruiken van oudsher al natuurlijke cacaoboter ter verlichting en voorkoming van zwangerschapsstriae. Palmer’s Cocoa Butter Formula bevat 100% pure, natuurlijke cacaoboter verrijkt met vitamine E, die de droge en gespannen huid hydrateert en verzorgt. Dit in tegenstelling tot de meeste verzorgende crèmes, die tot wel 85% uit water bestaan waardoor de huid na verdamping nog droger aanvoelt. Palmer’s heeft met haar bekende Cocoa Butter Formula een volledige productlijn ontwikkeld om de huid in alle stadia van de zwangerschap te kunnen verzorgen, van het begin tot na de geboorte!

Palmer’s, het beste uit de natuur!
Gebruik Cocoa Butter voor de mooiste huid. Alle huidverzorgingsproducten van Palmer’s werken met zuivere, natuurlijke bestanddelen. Palmer’s Cocoa Butter Formula betekent zuivere, pure huidverzorging op basis van 100% natuurlijke cacao. Probeer, naast ’s werelds best verkochte striae producten, ook eens een van de vele andere Palmer’s producten op basis van Cocoa Butter!

extra info: Palmers

ONZE PRODUCTEN

Palmer’s Cocoa Butter Formula Zwangerschapsolie

Intensieve verzorging
Een lichte “droge” olie die zeer snel door de huid wordt opgenomen. Voor het hele lichaam om striae te voorkomen en te verminderen. De speciale formule helpt ook bij pigmentvlekken, littekens en een droge huid. Masseer de probleemgebieden dagelijks tijdens en na je zwangerschap.

Palmer’s Cocoa Butter Formula Massage Crème tegen Striae

Een handzame tube, makkelijk voor thuis en onderweg. De formule is een sterk geconcentreerde massage crème speciaal ontworpen voor de zwangerschap-striae gevoelige gebieden zoals heupen, dijen, buik en buste. Verrijkt met ons Bio C-Elaste™ Complex, zuivere Cacao en Shea boters en vitamine E.

Palmer’s Cocoa Butter Formula Massage-Lotion voor Striae

Een makkelijk smeerbare lotion voor het hele lichaam speciaal om striae te voorkomen en te verminderen. Cacaoboter vitamine E en shea butter verzachten de huid. Collageen en elastine verbeteren de elasticiteit van de huid. Een heerlijk, ondersteunende lotion voor iedere dag van de zwangerschap!

Palmer’s Cocoa Butter Formula Firming Butter

Je huid heeft de afgelopen 9 maanden onder spanning gestaan en kan extra hulp goed gebruiken. De Firming Butter bevat een krachtige combinatie van vochtinbrengende en stimulerende ingrediënten om de huid snel weer in vorm te brengen en te verstevigen. Klinisch bewezen: helpt je huid binnen 6 weken te liften.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!